10 IDEAS FOR HOME DECORATIONS

You want to come home in an environment where you can relax and can be energize?
Would you like to come to a place where you can detach yourself on everything from you work?
Here are 10 ideas to decorate your home easy and simple.
1. A handmade painting 
Whether you buy or you make a painting, it gives to the rooms a gloomy color or it complements the chosen colors from the room. Here you have a model made by me that you can made it too by following the steps from the tutorial.
2. Drink coasters
Designed specifically to combine the pleasant with the functionality, they are ideal to take care of furniture and give your home an elegant style.
Whether you’re alone at home with a hot chocolate and a good movie, with your friends celebrating with a glass of beer or soda, or with the family at the table, the coasters are ideal for this moments.
The set from the pictures you can make it too by following the instructions from the tutorial.
3. Refrigerator magnets
Maybe you want to leave a message for those at home, or a list for purchases, or to keep the tickets to remember what to do, or simply a memory, fridge magnets are the best option.
Here are some examples of refrigerator magnets you can make it too by following the instructions from the tutorial.
4. A lovely lampshade
The lampshades can give your home a touch of warmth. Here you can find how you can make a lampshade decoration like this.
5. Cute photo frames
Whether you want to remember a loved one or to keep memories of them, the photos were and still are the best way to preserve them.
Here are some models and in the tutorial you can find how to make them too.
6. Some paper covered candles
Candles provide a touch of romance and can help you relax. Here are some candles holders you can make it to with this tutorial.
7. Decorative baskets
Baskets can help in organization and  at the same time can give your home style.
Here are some baskets you can make with this tutorial.
8. Decorate your clock
Enough with monotonous watches. Your home has style and everything in it can shows that.
You can decorate your clock like this by following the steps from the tutorial.
9. Give a makeover to your vases of flowers
The flowers from your home can help you relax, but for a change in the house you don’t need to give up to flowers just decorate their vessel.
Here are some examples you can make it too.
10. Boxes
You can reuse them for other purposes and to have a more pleasant aspect you can decorate the boxes. Here are some examples you can make it too by following the steps from the tutorial.

10 Idei de decoratiuni de interior

Dorința omului de a-și îmbunătăți în permanență locuința și mediul înconjurător este la fel de veche ca specia umană, manifestându-se de-a lungul istoriei în foarte mare în tot ceea ce-l înconjoară.
Galeria pe care am realizat-o conține câteva elemente de înfrumusețare și însuflețire a casei. Veniți alături de mine în această călători cu elemente Quilling de decorațiuni:
  • Suporturi pentru pahare:
Concepute special pentru a îmbina plăcutul cu funcționalitatea, Sunt ideale pentru a avea grijă de mobilă și pentru a da un stil elegant casei tale.
Fie că ești singur acasă cu o ciocolată caldă și un film bun, alături de prietenii tăi sărbătorind cu un pahar de bere sau suc, sau alături de familie la masă, suporturile de pahar sunt ideale.
Setul conține 6 bucăți și sunt concepute din hârtie și date cu un lac special ce le fac rezistente la umezeală. Spatile libere de la suport permit deplasarea aerului și ajuta la răcirea cânii fierbinți sau ajustarea temperaturii lichidului rece la temperatura camerei.
  • Rame de fotografii:
Fie că vrei să-ți amintești de o persoană dragă sau să păstrezi amintiri din propria viață, fotografiile au fost, sunt și v-or rămâne cea mai bună metodă de a le păstra.
Quilling Sensei oferă diverse tipuri de rame, cu mărimi atât la comanda cât și tip ce te v-or ajuta să îți redecorezi și să-ți personalizezi locuința.
Realizate din carton și hârtie, date cu lac ce le fac rezistente la umezeală și le dau luciu; sunt ideale pentru a-ți întâmpina cunoscuții cu amintiri plăcute.
Mai jos puteți vedea modelele disponibile cu diametrul specificat:
  • Magneți de frigider:
Poate că ai un mesaj de lăsat celor de acasă, să-ți faci lista de cumpărări, să păstrezi biletele care să-ți amintească ce ai de făcut, sau pur și simplu o amintire, magneții de frigider sunt cea mai bună opțiune.
Magneții de frigider sunt atent realizați pentru a nu zgaraia frigiderul, pentru a rezista la umezeală din bucătărie, ușoare și bine concepute pentru a nu se strică, ecologice și pline de culoare.
  • Tablouri și actibilduri:
Dacă dorești să îți decorezi casa cu ceva original, modern sau clasic alege tablourile și actipildurile făcute din quilling. Ușor de prins pe perete, puse pe mobilie sau uși, tablourile și actipildurile sunt un mod plăcut și interactiv de a-ți personaliza casă.
Mai jos puteți vedea modelele disponibile cu diametrul specificat. Se mai pot face și la comandă în funcție de ceea ce vă doriți.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s